Days like this

Følg Days Like This Norge

Days Like This inviterer til årets norske motehappening

Nyhet   •   aug 13, 2018 16:01 CEST

Under Oslo Runway får du nå muligheten til å få oversikt over hva som er på agendaen innen norsk mote. Selve visningene som går av stabelen 14. august er i stor grad rettet mot presse og innkjøpere, men nå åpnes det en ny arena som er åpen for alle interesserte – «Creators Cosmos» – et showroom og møtepunkt for alle moteinteresserte under Oslo Runway.

Days Like This er en av flere norske merker som skal stille ut sine beste plagg på Creators Cosmos, som holder til i lokalene til samtidskunstmuseet. Her vil de vise fram strikk, ruter og feminine skjørt i naturlige og mer bærekraftige materialer.

Days Like This er en ny kjede med fokus på bærekraft og innovasjon. Vi gleder oss til å vise fram vår høst- og vinterkolleksjon som fokuserer på tidløs og praktisk mote for den moderne kvinnens hverdag, sier adm.dir i Days Like This, Linda Refvik.

Den norske motebransjen har de siste årene hatt en enorm utvikling, og har de siste sesongene markert seg internasjonalt med flere spennende merkevarer og designere. Days Like This har, som en del av Skandinavias største motehus Varner, gått inn på eiersiden i Oslo Runway. Med dette heier vi på bransjen, og ønsker å bidra med å løfte denne til nye høyder.