Days like this

Følg Days Like This Norge

Days Like This samarbeider med nordisk keramiker på leisure wear-linje

Nyhet   •   aug 02, 2018 14:41 CEST

Den avslappede underlinjen til Days Like This – Soft Like This – er denne høsten inspirert av den vakre, moderne og skandinaviske keramikken til Henrik Rasmussen. De små vasene kommer også for salg i to utvalgte Days Like This-butikker.

Hans lekne bruk av farger og mønstre er hovedinspirasjonen bak fargekombinasjonene. Selve printet på kolleksjonen og vasene er håndmalt av den britiske illustratøren Stephanie LeCock, som har tatt inspirasjon fra Henrik Rasmussens subtile prikker.

Senior-designer i Days Like This, Renate Nipe, vil la seg inspirere av nordiske kunstnere og håndverkere når hun starter arbeidet med en ny kolleksjon. Denne gangen falt valget på danske Henrik Rasmussen.

Jeg valgte Henrik fordi han har et moderne uttrykk og en frisk tilnærming til mønstre og farger, noe jeg synes reflekterer våre verdier og visjoner for Soft Like This, forteller Nipe. Grunnideen bak Soft Like This var å lage en linje med klær som skulle hjelpe Days Like This-kvinnen til å føle seg fin, også når hun slapper av hjemme.

Bærekraftige og eksklusive materialer står sterkt i konseptet, og Soft Like This-kolleksjonen er hovedsakelig laget i Woolmark-merket merinoull.

Soft Like This-kolleksjonen er tilgjengelig i butikk og på dayslikethis.no fra uke 32, 2018.