Days like this

Følg Days Like This Norge

Høstkolleksjonen til Days Like This er inspirert av en etterlengtet time-out fra hverdagen

Nyhet   •   okt 02, 2018 12:38 CEST

En rolig og avslappet helg på den engelske landsbygda står på kartet når høstkolleksjonen til Days Like This presenteres. «Autumn Bloom» er inspirert av en etterlengtet time-out fra hverdagen.

Kolleksjonen byr på chunky strikkegensere, tradisjonelle britiske ruter, varme og deilige ullplagg og bluser i spennende mønstre og silhuetter.

- I en hektisk hverdag hvor man skal balansere jobb, familie og venner trenger vi i blant en liten time-out. Denne gangen ble designteamet vårt inspirert av en deilig høstweekend på den engelske landsbygda. Fargene i kolleksjonen er tatt fra naturen, og vi ønsker at Days Like This-kvinnen skal kose seg i varme, praktiske og hverdagsfine plagg, sier PR Manager, Marte Ruus, i Days Like This.

Plommenyanser er nøkkelfargen i kolleksjonen med lilla, vinrødt og sofistikert burgunder. Det er også innslag av mørk sjokolade, skoggrønt og duse rosatoner. Kornblått og rødt frisker opp og gir kolleksjonen en optimistisk følelse – inspirert av høsten.

Kombiner deilige strikkegensere med mønstrete kjoler, eller en enkel strikkekjole med høye hæler og en rutete blazer for en frisk og moderne hverdagslook som varer sesong etter sesong.

Bærekraft

Days Like This fortsetter sitt fokus på bærekraft og har i denne kolleksjonen ekstra fin Merinoull kvalitetsstemplet av Woolmarked, dunjakker merket Responsible Down Standard og bomullstopper i BCI-Cotton.

Autumn Bloom er tilgjengelig i butikk og nettbutikk fra uke 39.