Days like this

Følg Days Like This Norge

Møt designerne bak Days Like This i årets høstkolleksjon

Nyhet   •   jul 18, 2018 09:00 CEST

Høstkolleksjonen til Days Like This er inspirert av eget designteam og deres personlige, men individuelle stil. Budskapet er tydelig – kolleksjonen kan mikses og matches, og enkelt tilpasses ulike kvinners stil, personlighet og hverdag.

Kolleksjonen som har fått navnet «Persona» er inspirert av de tre designerne i Days Like This – Renate, Anita og Cecilia – som alle har hver sin individuelle stil og personlighet.

Vi studerte oss selv om kom fram til at det virker nesten umulig at alle tre kan jobbe med den samme kolleksjonen. Vi er veldig ulike, men på en annen side har vi også hver vår styrke. Den minimalistiske og sofistikerte, den elegante og feminine og den lekne og stilfulle, sier seniordesigner Renate Nipe.

Sammen skaper de tre designerne et perfekt univers for Days Like This-kvinnen. Kolleksjon er allsidig og har plagg som kan brukes på tvers av hverandre, eller med basisplagg om man ønsker en mer nedtonet look.

Om kolleksjonen

Nøkkelplaggene i Persona er voluminøse kjoler, minimalistiske kåper og avslappede topper. Blomsterprintene peaker denne høsten og kommer i forskjellige former og størrelser. Stripene kommer i flere ulike varianter i enkle basistopper og skjorter.

Fargespekteret for kolleksjonen er friskt og lyst med oppfriskende blått og klare rødtoner, men også mørkere farger – som sofistikert burgunder, midnattsblå og svart. Den populære Buttercup-kjolen kommer i gulmønstret og setter den mer lekne looken på kartet.

Høstkolleksjonen «Persona» er tilgjengelig i butikk og på dayslikethis.no fra uke 29, 2018.