Days like this

Følg Days Like This Norge

Sommerkolleksjonen til Days Like This er inspirert av ​Middelhavet, sval bris og late sommerdager

Nyhet   •   mai 29, 2018 10:00 CEST

Turen går til Middelhavet, saltvann og sand mellom tærne når sommerens kolleksjon fra Days Like This står på trappene. «Myconian» er inspirert av late feriedager med myke, naturlige tekstiler og allsidige plagg som kan brukes til en rekke ulike anledninger.

Det vi elsker med denne sommerkolleksjonen er at den består av luftige, komfortable plagg som like lett kan dresse opp med et par hæler som den kan dresses ned med et par flate sandaler. Det at Days Like This-kvinnen kan gå fra stranden til festen i samme kjolen og at et plagg kan brukes til flere forskjellige anledninger håper vi kan gjøre hverdagen hennes litt enklere», sier Elin Carlsen, Produkt- og innkjøpssjef i Days Like This.

Solblekede farger, lin, svale tencelkvaliteter og slub-yarn er med på å gi kolleksjonen en avslappet look. Crisp bomull, slitt denim og blomsterprint i luftig chiffon gir en spennende kontrast til dette og gir en helhet som er enkel å kombinere også i feriehverdagen.

Kolleksjonen har også en rekke IT-plagg som en småblomstrete gul wrapkjole, en nålestripet bukse med vide ben og matchende topp til i poplinkvalitet og en leirefarget kjole i deilig viscose – for de som ønsker det lille ekstra.

Sommerkolleksjonen «Myconian» er tilgjengelig i butikk og på dayslikethis.no fra uke 21, 2018.