Days like this

Følg Days Like This Norge

SPRING LIKE THIS MED URBAN GARDEN

Nyhet   •   mar 15, 2018 09:00 CET

Urban Garden er inspirert av gatemotebildet og byr på en avslappet, chic hverdagsstil med friske farger og spennende mønstre. Mønsterhistoriene peker mot sommer med innslag av tropiske farger og trykk.

Kolleksjonen består av flere ulike sett, kanskje mest toneangivende er Loveset-settet, som består av topp og skjørt i militærgrønn bunnfarge med tropisk trykk. Over- og underdel er fine å bruke sammen, men kan også settes sammen med enkle basisplagg til å bli antrekk som kler hverdagen. Går du for settet i sin helhet vil du garantert bli lagt merke til og høste komplimenter. For et mer nedpå uttrykk er skjørtet fint å kombinere med en enkel t-skjorte og en denimjakke, mens toppen piffer opp favorittjeansen på et blunk. Med Elia kardigan over skuldrene holder du varmen og stilen i overgangsfasen, inntil våren gjør sitt virkelige inntog.

Iris kimono og bukse er et annet sett i kolleksjonen hvor overdel og underdel også fint kan styles og kombineres med plagg fra basisgarderoben i hverdagen.

Et av nøkkelplaggene i Urban Garden er en vid, militærgrønn bukse med høyt liv og snøring i midjen. Ivy pant er komfortabel samtidig som den er iøynefallende. Buksen er flatterende på ulike kroppsfasonger og egner seg med alt fra en enkel Aria bomullstrøye med striper, til en mer pyntet bluse.

Kjoler i ulike lengder og fasonger understreker at vår og sommer ikke er så langt unna. Det samme gjør utvalget av bluser og topper. Friske farger og mønstre gjør det lett å sette farge på hverdagen. Perfekt når garderoben trenger en vitamininnsprøytning.

Calla pant er en løs og ledig bukse med strikk i linningen. Buksen kommer i ulike varianter med forskjellig mønster. Et plagg som redder deg når du er uinspirert og bare vil ha på deg noe behagelig. Med en fin genser til er du klar for det meste.

En rød drakt bestående av Silver bukse og Tomorrow blazer er et friskt pust og skiller seg ut i mengden av lignende antrekk i mørke farger. Kombiner den med en lyserosa t-skjorte, et par kule sokker og fine sneakers for en oppdatert look.

Urban Garden-kolleksjonen inviterer til lek når det kommer til farge- og mønstermiks. Gatemotebildet har de siste årene dreid trendene i en mer fargerik retning. Hos Days Like This står farger og mønstre i fokus året rundt, våren 2018 er intet unntak!

Urban Garden inneholder en rekke produkter i mer bærekraftige materialer som Svanemerket, økologisk bomull og resirkulert polyester.