Days like this

Følg Days Like This Norge

LOVE LIKE THIS

Pressemelding   •   mai 04, 2018 16:45 CEST

Håndmalte blomstermotiver laget av den norske illustratøren, Hanne Løvdal, pryder capsule-kolleksjon produsert i mer bærekraftige materialer hos Days Like This.

Hanne Løvdal også kjent som Lovedales Studio har designet ulike blomstertrykk som pryder plagg i en eksklusiv, mer bærekraftig capsule-kolleksjon hos Days Like This, bestående av kjoler, skjørt, topper og silkeskjerf.

Da jeg ble kontaktet tenkte jeg at dette samarbeidet hørtes spennende ut! Jeg hadde aldri tenkt tanken om å designe motiver for klær før. Så jeg ble både overrasket og veldig glad da Days Like This hadde sett for seg blomstene mine på en kolleksjon, sier Løvdal om samarbeidet.

Plaggene passer for sommerlige hverdager såvel som til 17.mai, bryllup og sommerfester. Plaggene er feminine, florlette og behagelige på. I tillegg er kolleksjonen produsert i mer bærekraftige materialer. Alle chiffon-plaggene er laget av resirkulerte materialer, og t-skjortene økologisk bomull.

Jeg tror norske kvinner i 40-årene er ganske trygge på hva de vil gå med eller ikke. I den alderen har man vært igjennom en del trender og vet hvilke snitt som passer. Når våren kommer bruker jeg mer farger, lettere stoffer, mer mønster, gjerne blomstermønster. Jeg er superfornøyd med resultatet og kolleksjonen! Jeg gleder meg veldig til å gå med klærne, sier Løvdal engasjert.

Løvdal sier hun henter mye inspirasjon på Pinterest og Instagram. Til Love Like This-kolleksjonen samlet hun en rekke inspirasjonsbilder med fellesnevneren blomster og vakre blader. Illustratøren foretrekker å male blomstene i realistisk stil og forteller at hun liker kontrasten mellom sarte, duse pastellfarger på kronbladene satt opp mot mørke bakgrunner. En stil som går igjen i mange av verkene hennes.

Til Love Like This-motivene brukte hun en vannbasert maling kalt gouachemaling. Når maleriene er ferdige scannes og digitaliseres de, slik at de kan jobbes videre med og settes sammen til et mønster på datamaskinen.

Løvdal fikk også det ærefulle oppdraget å være kampanjeansikt for kolleksjonen. Om det sier hun:

Altså, det var så moro å være modell for en dag. Det burde alle få prøve! Jeg var ganske nervøs på forhånd, men så fort teamet fra Days Like This rant inn døra, skjønte jeg at det ikke var noe å være redd for. Det ble en skikkelig gøyal dag, med huset fult av bra damer, god stemning og mye latter, avslutter hun.

Kolleksjonen er i salg fra uke 18. Priser fra 299,- til 999,-