Days like this

Følg Days Like This Norge

Varner i bresjen for å løfte frem hele den norske motebransjen

Pressemelding   •   jun 15, 2018 12:30 CEST

Norges største motekonsern, Varner, som består av flere kjente motekjeder som Dressmann, Bik Bok og Days Like This, går inn som betydelig aksjonær i Oslo Runway. Fra tidligere har Bik Bok i samarbeid med Oslo Runway arrangert en designkonkurranse, med mål om å løfte frem og anerkjenne unge talenter.

Oslo Runway skal forsterke og posisjonere norsk moteindustri på nye og engasjerende måter. Som en av tre nye partnere, vil Varner bidra til dette arbeidet, både økonomisk og med sine store ressurser og unike kompetanse innen kommersiell mote.

-Som en stor og viktig del av norsk motelandskap opplever vi har et stort ansvar når det gjelder å øke kjennskapen og utvikle interessen for norsk mote, både nasjonalt og internasjonalt. Vi gleder oss til se hva vi kan få til sammen med de andre aktørene, sier eier og styreleder i Varner, Petter Varner.

Norsk moteindustri har de siste årene hatt en sterk utvikling, og har etablert en rekke vellykkede merkevarer og designere. For å utnytte næringens fulle potensial, er det behov for samarbeid på hvilke tiltak som må tas. Som en del av revitaliseringen av Oslo Runway har man etablert et nytt styre og fått inn nye bidragsytere.

Om Varner:

Et av Nord Europas største motekonserner

11.000 medarbeidere

1.500 butikker

8 land

Familieforetak

Om Oslo Runway:

Plattform for norske merkevarer

Etablert i 2015 under pr-byrået THIS IS PR

Aksjeselskap

Styreleder Sandro Parmeggani

Kontakt Varner:

Linda Refvik, daglig leder, Days Like this tlf. 93 01 49 50

Julie Bragli Eckhardt, pressekontakt, Varner, tlf. 92200156

Kontakt Oslo Runway:

Ida Jordet Lamond, Director & Partner, This Is, tlf. 936 82 505